D'Alembert Roulette System

Av alla olika satsningsmönster som vi har diskuterat är D'Alembert förmodligen den som du kommer att gilla minst eftersom man inte har möjlighet till att vinna stora summor pengar och för att det är den typ av system där man kan hamna i problem om man förlorar några gånger på rad.

Dock är det ändå ett populärt system som många använder så självfallet måste vi nämna detta system och olika varianter av detta system. Som de flesta roulettesystem gäller det för alla delar av bordet men det är vanligast att använda detta system för satsningar med jämna odds som röda och svarta siffror.

Progressionen som du använder är riktigt enkel - du börjar med en satsningsenhet som du känner dig bekväm med och när du förlorar ökar du din satsning med en enhet. Efter du vinner sänker du satsningarna med en enhet.

Denna process fortsätter tills du återvänder till att satsa endast en enhet och vinner. Då har du totalt vunnit lika mycket pengar som din första satsning. Här har vi ett väldigt enkelt exempel på hur satsningarna ser ut: 5 - förlorar - 6 - vinner - 5 - förlorar - 6 - förlorar - 7 - vinner - 6 - vinner - 5.

Som du ser till höger om nummersekvensen har den sista satsningen lämnats vid 5 istället för att sänkas till 4. Detta beror på att du började med att satsa 5 så snarare än att sänka satsningen skulle du fortsätta med att satsa 5. Om du vill fortsätta med att sänka satsningarna så kan du dock förstås göra detta. Det är en fråga om personlig preferens.

Oftast gör folk satsningar på färger med D'Alembert och håller sig till samma färg varje gång de satsar pengar. Problemet med D'Alembert är att du får fler vinster än förluster vilket innebär att färgen som du satsar på måste träffas fler än de andra siffrorna. Om du spanar in spelets odds så är det inte särskilt troligt att detta händer.

En till nackdel med D'Alembert är att om du till exempel satsar på röda siffror och 8 svarta siffror dyker upp så kommer du att ha svårt för att vinna tillbaka pengarna. Å andra sidan, om du får 8 röda siffror på rad så kommer du att vinna lite pengar. Vårt råd till dig är att du aldrig ska använda systemet D'Alembert alltför länge.

Reverse D'Alembert

Det finns även en annan version av D'Alembert som är motsatsen till det som vi har beskrivit ovan. Istället sänker du dina satsningar efter varje förlust och ökar dem efter varje vinst. Om du använder denna metod så är det självklart att det är mer lönsamt om du vinner en lång rad av färger.

En till sak som du bör tänka på med "Reverse D'Alembert" är att du måste börja med en högre satsningsenhet, förmodligen mellan 5 och 10. Detta beror på att om du börjar vid 1 och börjar förlora omedelbart så kan du inte använda rätt satsningsstrategi eftersom du inte kan sänka dina satsningar.

Contact