Roulettesystemet Paroli

Paroli Roulette System kallas också för "Reverse Martingale". Detta beror på att teorin bakom systemet är ganska likt Martingale fast man använder positiv progression istället för negativ progression.

I det vanliga Martingale-systemet börjar man med en liten satsning och om man förlorar ökar man sina satsningar. Paroli är raka motsatsen eftersom man sänker satsningarna när man vinner istället för att öka satsningarna efter varje förlust.

Detta gäller för alla delar av roulettebordet men för tillfället fokuserar vi på röda och svarta luckor. Man börjar på exakt samma sätt som man börjar med det vanliga Martingale-systemet: 1 - 2 - 4 - 8 - 16 - 32 - 64 - 128 - 256 - 512 - 1024.

Vad du måste bestämma är hur länge du är beredd på att vinna innan du lämnar spelet. Vi säger att du fortsätter satsa på samma färg. Vad du hoppas på är att kulan hamnar på denna färg många gånger på rad.

Du måste bestämma när du kommer att sluta spela och börja om från början med systemet. Självfallet kommer du att vinna mer om du lyckas ta dig längre med systemet men samtidigt riskerar du att förlora allt. Var inte girig genom att försöka ta dig hela vägen till 512 eller 1024, för detta kommer bara att hända ytterst sällan.

Det är nog bättre om du slutar vid 8 eller 16. Detta är ett sådant där system där det är viktigt att hålla dig till ditt beslut och inte bli girig. Det är nog ganska naturligt att man tänker "bara en till" men i längden kommer du förmodligen bara att förlora om du tänker så.

En till sak du bör vara medveten om med detta system är att om du inte når din "slutpunkt" så kommer du förlora en "enhet". Vi säger att du bestämmer att du ska sluta spela vid 16 och satsar på samma färg varje gång du satsar.

Om du förlorar när du satsar 8 enheter så har du bara vunnit 7 enheter fram tills dess (du har vunnit 1, 2 och 4). Så för att sammanfatta vad jag precis har sagt - när du inte kommer till slutpunkten förlorar du en enhet. Detta är en till anledning till att du inte bör bestämma en alltför hög slutpunkt.

Vilka satsningar ska man göra?

Vilka satsningar som du gör är helt upp till dig, fast de två vanligaste satsningarna som folk gör med detta system är antingen att göra satsningar på någon särskild färg eller att hoppa fram och tillbaka mellan svart och rött för varje satsning som görs.

Att satsa på samma färg hela tiden behöver nog ingen vidare förklaring. Du hoppas helt enkelt på att samma färg förekommer gång på gång 6 gånger på rad.

Nu förklarar jag med vad vi menar med att växla mellan svart och rött. Man kan till exempel satsa på följande vis: rött, svart, rött, svart, rött, svart, rött, svart. Man kan också alltid satsa på rött och sista siffran som kulan hamnade på var svart och vice versa.

Om du föredrar alternativ nummer två och och den sista färgen var röd så blir nästa satsning på svart och sedan rött igen tills du har kommit till slutpunkten i nummersekvensen.

Några sista ord om Paroli

Du kan använda detta system på alla delar av bordet som Dozen Bets, Column Bets eller till och med linjerna. Problemet med detta är bara att du täcker en mindre del av bordet och därför har mindre chans att vinna många gånger på rad. Därför är det bättre om du håller dig till satsningar med jämna odds.

Contact