Roulettesystemet Labouchere

Av alla olika satsningsmönster som vi har diskuterat på denna sajt är vår favorit nog Labouchere Roulette System och detta beror på det faktum att det är enkelt, inte kräver en alltför stor spelkassa och att det finns en matematisk teori som är logisk.

Vi har faktiskt sett folk ta betalt för systemet Labouchere, men varför ska man betala när man kan få denna information här helt kostnadsfritt? Nu ska vi förklara hur man använder systemet. Det är ett system som kan användas när man gör "even money bets" som på röda eller svarta siffror, jämna eller udda siffror eller höga eller låga siffror (1-18 eller 19-36).

Du kan börja spela med en satsningslinje som avgör hur mycket du kommer att satsa vid varje snurr. Här är ett exempel på hur din linje med siffror kan se ut när du börjar spela: 1 - 2 - 1 - 3 - 1 - 5 - 2.

Nu tar du siffran längst till vänster och siffran längst till höger och lägger ihop dem och detta ger dig summan som du måste satsa. I exemplet ovan blir din första satsning 3 eftersom 1 plus 2 är lika med 3.

Om du vinner satsningen så stryker du ut dessa siffror och glömmer dem. Vid nästa satsning använder du siffrorna till vänster och siffrorna till höger. Genom att använda ovanstående exempel måste du bli av med 1 till vänster och 2 till höger, så din nästa satsning blir 7 eftersom 2 plus 5 är lika med 7.

Detta avgör vad du måste göra efter du har vunnit. Nu kollar vi på vad som händer om du förlorar. Om du förlorar så lägger du ihop summan som du har satsat längst till höger om linjen av siffror och du stryker inte bort några siffror. Med det exempel som du ser ovan, om du förlorar din första satsning så ser din linje sedan ut så här: 1 - 2 - 1 - 3 - 1 - 5 - 2 - 3.

Som du ser har en 3:a nu lagts till på höger sida, så din nästa satsning blir 4. Om du förlorar nästa satsning så lägger du till en 4 längst till höger och fortsätter att göra detta tills du till slut vinner.

Slutsats

Stryk alltid bort siffrorna längst till höger och vänster efter du har vunnit. När du stryker bort alla siffror i den ursprungliga linjen vinner du summan av alla siffror i den ursprungliga linjen om du lägger ihop dem.

Efter du har förlorat lägger du ihop summan pengar som du precis har satsat på höger sida av linjen och stryker inte bort några siffror.

Välj siffrorna i den första linjen klokt. De ska inte vara för höga och det ska inte vara alltför många av dessa. Om du har höga siffror kommer du självfallet vara tvungen att satsa mer. Om linjen är för lång så kommer du nog att spela för länge och då kan det bli problematiskt om du förlorar några gånger medan du spelar.

Glöm inte att detta system är för alla satsningar med jämna odds, alltså följande satsningar: röda/svarta siffror, jämna/udda siffror och 1-18 eller 19-36.

Contact